söndag 9 januari 2011

Zacco Advokaterna & Svenskamord.se

Hur kan en etablerad och välrenommerad Advokatfirma stå bakom och stödja sådant som svenskamord.se håller på med, nämligen förtal, smutskastning, förolämpningar, lögner och förvränger sanningar samt utlämnande av personuppgifter, vilket bryter mot både PUL och BBL.

Att den danska delen av firman Zacco Advokaterna tagit på sig att stå för svenskamord.se då Christian Gustavsson inte längre vågade är mycket ifrågasättande och underligt, då de nedlåter sig till att bli beblandade med den olagliga verksamhet som de bedriver.

Skribenterna bakom svenskamord.se överskrider allt vad humanitet innehåller och kör över alla de kommer åt, enbart för sitt egna höga nöjes skull, de går förmodligen igång på att jävlas och sitter bakom sina dataskärmar, tar sig en tripp och njuter av att göra andra illa. Det är väl deras sätt att leva för något normalt liv kan de då rakt inte ha, de är bevisligen mycket sjukligt intresserade utav just mord vilket påvisar deras potential till att själva begå detta brott.

Visst står SD bakom PI, Fredrik Arvidsson är ju deras galej

Att pirate bay är inblandad i sådan skit som PI håller på med.

Då kan vi inte göra annat än uppmana till bojkott av Pirate Bay.

 

Arbetaren:

Sverigedemokratisk sajt ägnar sig åt uthängningar
INRIKES 20 januari 2010
Den välbesökta sajten ”Politiskt inkorrekt” har länge ägnat sig åt att hänga ut journalister och andra offentliga personer. Nu kan Arbetaren visa att sidan har kopplingar till Sverigedemokraterna.
Hemsidan Politiskt inkorrekt, PI, med sin slogan ”Sanningen framför allt – Politiskt inkorrekta nyheter” är en välbesökt men kontroversiell sajt. Sajten ägnar sig framför allt åt att hänga ut personer med invandrar-bakgrund som misstänks för något brott, med personnummer och adress. Även minderåriga har hängts ut på sidan. Journalister och andra offentliga personer har hängts ut och hånats – både kända och okända sådana. Bland dem är Niklas Orrenius, Sydsvenskan, som omnämns som ”SD-hataren” samt en insändarskribent till tidningen City. I december förra året publicerade PI hennes namn och foto.
Kent Ekeroth, Sverigedemokraternas internationella sekreterare, är en av dem som varit i kontakt med Politiskt inkorrekt, bland annat genom att tacka PI för reklam. Ekeroth länkar också till sidan från sin egna blogg, precis som många andra sverigedemokrater. Större delen av länkarna på PI:s hemsida går dessutom till SD-bloggar. Enligt uppgifter är det Martin Kinnunen, tidigare anställd hos Sverige-demokraterna, som ligger bakom PI, rapporterade Nyheter24.se i december. Arbetaren ville fråga Kent Ekeroth varför han gillar PI. Men SD:s pressekreterare Sven-Olof Sällström vill inte lämna ut Ekeroths nummer eller själv ringa upp Ekeroth för att ”störa” med Arbetarens frågor.
PI har två webbadresser som är länkade till varandra. Domänen under wordpress.com har sin serverplats (där sidan fysiskt ligger) i USA. Med anledning av det gäller till exempel inte den svenska Personupp-giftslagen. Domännamnet politisktinkorrekt.info är registrerat på Gottfrid Swartholm, en av grundarna av The Pirate Bay. Företaget som skött registreringen är PRQ. Företaget skapades av Gottfrid Swartholm och Fredrik Neij, men enligt uppgift ägs företaget inte längre av dessa. Hela PI:s ”redaktion” har valt att vara anonym och enda sättet att nå dem är via en e-postadress